Nem sikerült a tavaszi nyitány!

2016. március 7. 08:00
Kategória: Megyei I.o. felnőtt labdarúgó csapat | Szerző: Vlasich Krisztián

Jánosháza VSE - Csepregi SE 3:0 (1:0) Jánosháza, 70 fő vezette: Marácz Z.

 

Nem sikerült a tavaszi nyitány!

Az első félidő elején jól kezdett a Csepreg, hisz a kontrái rendre veszélyesnek bizonyultak, a gól azonban elmaradt.

Keszthelyi Róbert kétszer is helyzetbe kerül, hisz előbb lábbal veszélyeztetett, melyet Gadavics szögletre mentett, majd fejjel volt ismét veszélyes a kapura.

Jánosháza első komolyabb támadása azonban gólt ért, hisz egy jobb oldali beadást követően, a hosszún érkező Vágusz szerencsésen fejelt a hálóba, 1:0.

Ezt követően inkább mezőnyben folyt a játék, de a kapuk nem forogtak veszélyben egyik oldalon sem.

A szünetet követően egy könnyen megítélt pontrúgáshoz jutott a hazai együttes, hisz Baranyai András megmozdulását ítélte szabálytalannak a játékvezető a 49. percben.

A középre lőtt labdára, Tóth remekül érkezett, s megelőzve védőjét lőtt a hálóba, 2:0.

Ezt követően a csepregi csapat kitámadott, de az ellenfél kapuja előtt sorra rossz döntéseket hozott. A helyzetet az is nehezítette, hogy a rutinos védő Kis-Nemes Máté egy támadás elhárítása közben megsérült, így a 65. percben cserére kényszerült.

Ekkor már azonban a kontrákra játszó jánosházi csapat, növelni tudta előnyét, hisz Pintér egy szép átlövésből eldöntötte a találkozót, 3:0.

A rutinos jánosházi csapat megérdemelte a győzelmet, de a három gólos különbség eléggé túlzott. A csepregi csapat nem vallott azonban szégyent, annak ellenére, hogy hét hiányzó játékosát nehezen tudta csak pótolni. (Kincse B., Horváth F., Molnár B., Horváth P., Illés G., Németh M., Németh B.)

Jánosháza VSE - Csepregi SE 3:0 (1:0)

Gólszerzők: Vágusz A. (17.p.), Tóth L. (49.p.), Pintér Z. (61.p.) Jánosháza.

Jánosháza VSE: Gadavics B., Kovács D., Tóth L., Szabó M., Megyesi R. (Szép Á.), Pintér Z. (Fenyő M.), Orosz N., Laczi B., Dénes B., Nagy K. (Simon M.), Vágusz A., Edző: Kelemen Kornél.

Csepregi SE: Pikács J., Baranyai A., Sass G., Kis-Nemes Máté (Németh G.), Kis-Nemes Milán, Varga Zs., Varga B., Horváth M., Kovács B.(Horváth D.), Keszthelyi R., Polgár B. (Reichard G.), Edző: Sass Dezső.

Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók