Körmenden hagyta a három pontot a Csepreg!

2015. október 5. 08:00
Kategória: Megyei I.o. felnőtt labdarúgó csapat | Szerző: Bárány Réka

Körmend FC - Csepregi SE 3:0 (1:0) Körmend, 100 néző vezette: Magyar P.

Körmenden hagyta a három pontot a Csepreg!

Jelenleg a tabellán 3. helyen álló Körmend együtteséhez látogattak el a Csepregi Sasok a 8. forduló soron következő mérkőzésén.

Az esélyesebb körmendi együttes a várakozásoknak megfelelően nagy lendülettel kezdte a mérkőzést. A 14. percben a próbálkozásoknak köszönhetően szabadrúgáshoz jutott a hazai együttes, mely pontrúgást Taródi Ádám parádésan védte, de azonban a rossz helyre, középre kiütött labdát Oszvald Milán már könyörtelenül értékesítette, 1:0.

A gólt követően továbbra is a Körmend maradt támadásban, de a vendég védelem remekül állta a sarat. Még jobban nehezítette a Sasok helyzetét, hogy a 26. percben Illés Gábor sérülés miatt a védelem tengelyéből cserére kényszerült. De ennek ellenére az eredmény a szünetig már nem változott.

A pihenőt követően a második félidőben leginkább a Körmend próbálkozott, de az első 20 percben nem találtak be a csepregi kapuba.

Igaz az egyenlítés lehetőségével a Csepreg sem tudott élni, hisz a 68. percben Molnár Bálint előtt kínálkozott hatalmas lehetőség, de végül a helyzetet nem sikerült gólra váltania.

70. percben azonban válaszul a Körmend góllal büntetett, hisz baloldalról Niksz remekül adott középre, s a jól érkező Takács már nem hibázott, 2:0.

A 74. percben, míg a vendégek Kis-Nemes Máté sérülésével voltak elfoglalva, addig egy remek beadást követően Niksz háromra növelte a hazai előnyt, ezzel beállítva a végeredményt, 3:0.

A jobb játékerőt képviselő Körmend FC megérdemelt győzelmet aratott a Csepreg felett!

Körmend FC - Csepregi SE 3:0 (1:0)

Gólszerzők: Oszvald M. (14.p.), Takács Á., (70.p.), Niksz T. (73.p.), Körmend.

Teljesebb változat:

Körmend FC: Szukics Á., Varga A., Balikó D., Kósik M., Burka B. (Horváth P.), Oszvald M. (László D.), Makai I., Török G., Cser D. (Papp Z.), Niksz T., Takács Á., Edző: Ifj. Molnár Károly

Csepregi SE: Taródi Á., Illés G.(Kovács B.), Kántor D., Kis-Nemes Milán, Sass G., Horváth D., Kis-Nemes Máté (Németh G.), Varga Zs., Baranyai A. (Kovács B.), Molnár B., Horváth P. Edző: Sass Dezső

Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók