VII. Rúgd a bőrt nyári focitábor

Kategória: 2017. évi Rendezvények
Esemény időpontja: 2017.08.07. 09:00 -08.11. 16:00
Fotó: 125db
A Csepregi Sportegyesület a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesülettel karöltve az idei esztendőben is megszervezte egyhetes, nyári focitáborát, mely immáron hetedik alkalommal 2017. augusztus 7 – 11. között várta az 5-16 éves fiúkat, lányokat egyaránt.

A tábornak az idei esztendőben is a Malomkerti Sportlétesítmény adott otthont, melynek fő célkitűzései a labdarúgás és a sport népszerűsítése, valamint az egészséges életmódra nevelés, továbbá a Csepregi Sportegyesület jó hírnevének további öregbítése volt.

Szervező egyesületként gondoskodtunk arról is, hogy a játékos vetélkedők és az edzések mellett a kirándulásra, tartalmas időtöltésre is sor kerüljön.

Míg hétfőn, szerdán és pénteken az edzésé volt a főszerep, addig kedden és csütörtökön az önfeledt kikapcsolódásra fektettük a hangsúlyt.

Kedden kerékpáros kirándulásra indultunk Bükfürdőre a Gyógy- és Élménycentrumba. A 29 főt számláló izgatott gyermeksereg, kedvére kipróbálhatta a fürdő élménymedencéit, csúszdáit. A nap végén kellemesen elfáradtunk, de számos új élménnyel gazdagodva kerekeztünk haza kerékpárjainkkal.

Csütörtökön, autóbuszos kiránduláson vettünk részt a Sárvári Kalandparkban, ahol kalandozás és különleges élmények vártak minket a jól felszerelt kötélparkban.

A rengeteg mozgás mellett a szervező egyesületeink gondoskodtak arról is, hogy a gyermekek egészségesen étkezzenek a tábor egész ideje alatt. Az ebédet a Területi Gondozási Központ ebédlőjében fogyaszthatták el, a finom fogásokról pedig a büki Sasfészek vendéglő gondoskodott. A gazdag leves és főétel után természetesen az uzsonna sem maradhatott el, mely minden esetben friss gyümölcs volt.

Az egyhetes, tartalmas tábor a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesületközös szervezésében a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség utófinanszírozású támogatásával, a Területi Gondozási Központ, valamint a szülők hathatós közreműködésével valósulhatott meg, melynek köszönhetően 29 gyermek táborozhatott önfeledten az idei esztendőben is!

Köszönjük szépen a szülőknek a bizalmat, a gyermeknek pedig a felejthetetlen pillanatokat!

Jövőre újra találkozunk!
Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók